Neighborhood

Vi er så heldige at have nogle af vores favoritsteder tæt på os. Venner som hver især driver deres egne forretninger. Caroline, Andreas, Anders & Enzo gør sig umage i hver deres håndværk. Vi Kan kun anbefale, at i ligger vejen forbi, når i er i byen. 

Folmers Mikrobageri

I hjertet af Vejle finder du Folmers Mikrobageri. Her skinner passionen for surdej igennem. Andreas Folmer har skabt et univers, hvor stemningen er uformel og hyggelig med åbent køkken og høflig selvbetjening. Folmers Mikrobageri byder på et godt surdejsbrød, sprøde boller, et saftigt rugbrød og lækre bløde marcipansnurrer.

Caroline Bjerring

Hos Caroline Bjerring møder du et stærkt team af kosmetologer med stor erfaring indenfor hudpleje og ansigtsbehandlinger. De er eksperter i huden og ved hvad der skal til for at skabe balance i din hud. Samtidig brænder de for at forkæle dig og give dig en oplevelse af velvære og ro.

Enzo & C

Enzo & C er en unik italiensk familierestaurant. De bruger nøje udvalgte råvarer af den højeste kvalitet. Enzo & C er et uncompromized italian kitchen og går derfor ikke på kompromis med hverken kvalitet, mad eller service.

Onkel A

Hos Onkel A får du altid en god og kreativ madoplevelse. Deres tavle byder på lækker brunch, og til frokost kan du bl.a. få dansk højtbelagt smørrebrød med et tvist. Hos Onkel A finder du også spændende retter for veganere og vegetarer. Filosofien er No Waste, så når de efterhånden, i løbet af dagen, løber tør for råvarer, så mindskes tavlemenuen. De bruger desuden bæredygtige råvarer i sæson.

Yoganize

Trænger du til et pusterum, et lille afbræk fra hverdagens gøremål eller ønsker du at møde kroppen med yoga? Hos Yoganize er intentionen at møde kroppen lige som den er, at stilne sindet og løsne åndedrættet. Nogle øvelser er i flow, nogle dynamiske og andre er mere konstante. Du vil blive guidet så du trygt kan læne dig ind i undervisningen og give dig hen til kroppens bevægelse.  

Newsletter