SONRISA

Det var i 1973, da brødrene Giampaolo og Alessandro Valoti i et lille værksted begyndte at skræddersy skjorter med missionen om at lave de smukkeste skjorter på markedet i deres land, Seriana-dalen. Med tiden blev den lille boligbutik erstattet af en rigtig fabrik, og de få snese skjorter, der produceres dagligt, blev tæt på tusind.

I 90’erne var gruppens endelige indvielse: i 1993 besluttede Valoti-brødrene, nu mestre og dybt kendere af kunsten at lave en skjorte, drevet af en passion for kvalitet og ønsket om at skabe noget unikt, at skabe deres eget brand, og stå for distributionen.

SONRISA® blev født, skjortemærket, der blander håndværkstradition og sartorial omsorg med erfaring i produktion og stilistisk følsomhed over for modetrends.

Over tid har opmærksomheden på markedet fået koncernen til at udtænke forskellige andre mærker ud over SONRISA® og erhverve mange flere, for at cementere deres speciale i produktion af skjorter med en vifte af prisniveauer.

Forskellige mærker udtrykker koncernens evne til at indgyde arven fra konsoliderede fremstillingstraditioner og til at skabe og udvikle nye brands.