COOKIE POLITIK

Nür du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere vÌrdi hos de annoncer, der vises pü siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstüende afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formül og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes pĂĽ din computer, mobil el. tilsvarende med formĂĽlet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og mĂĽlrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, sü vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optrÌde hyppigere. Du kan samtidig ogsü risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan fü adgang til.

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Nür du benytter vores website, sü indsamler og behandler vi en rÌkke af südanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner pü hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker pü. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb pü siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gĂŚldende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formĂĽl, de er indsamlet til og vil blive slettet, nĂĽr dette formĂĽl er opfyldt eller ikke lĂŚngere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hÌndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FormĂĽl

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, nür de ikke lÌngere er nødvendige eller relevante. Perioden afhÌnger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornür informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker pü, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og süfremt vi benytter os af tredjeparter. Oplysningerne bliver anvendt til mülrettet annoncering.

Vi benytter derudover en rĂŚkke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger pĂĽ vegne af os og mĂĽ ikke anvende dem til egne formĂĽl.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrĂŚkkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at fü oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan ogsü tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til direkte til os. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsü mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke lÌngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrÌnse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogsü sende os en anmodning herom til ovennÌvnte e-mailadresse.

MailChimp

Statistikker, Marketing / sporing


Anvendelse

Vi bruger MailChimp til mailinglisteabonnementer. LĂŚs mere

Deling af data

For mere information, bedes du lĂŚse MailChimp fortrolighedserklĂŚring.

Statistikker

Navn
Udløb
1 mĂĽned
Funktion
Gemmer hvilken side der blev besøgt først

Marketing / sporing

Navn
Udløb
1 mĂĽned
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer information til remarketing
Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer information til remarketing

Formül, indtil undersøgelsen

Navn
Udløb
Funktion

Automattic

Statistikker


Anvendelse

Vi bruger Automattic til webstedsudvikling. LĂŚs mere

Deling af data

For mere information, bedes du lĂŚse Automattic fortrolighedserklĂŚring.

Statistikker

Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

WordPress

Funktionel


Anvendelse

Vi bruger WordPress til webstedsudvikling. LĂŚs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Holde brugere logget ind

Elementor

Statistik (anonym)


Anvendelse

Vi bruger Elementor til oprettelse af indhold. LĂŚs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Statistik (anonym)

Navn
Udløb
vedholdende
Funktion
Gemmer udførte handlinger pü hjemmesiden

Google Analytics

Statistik (anonym), Statistikker


Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker. LĂŚs mere

Deling af data

For mere information, bedes du lĂŚse Google Analytics fortrolighedserklĂŚring.

Statistik (anonym)

Navn
Udløb
2 ĂĽr
Funktion
TĂŚller og spore sidevisninger
Navn
Udløb
1 dag
Funktion
TĂŚller og spore sidevisninger

Statistikker

Navn
Udløb
1 minut
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

WooCommerce

Funktionel


Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshopadministration. LĂŚs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Udløb
1 dag
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger pü hjemmesiden

Google Maps

Marketing / sporing


Anvendelse

Vi bruger Google Maps til kortvisning. LĂŚs mere

Deling af data

For mere information, bedes du lĂŚse Google Maps fortrolighedserklĂŚring.

Marketing / sporing

Navn
Udløb
ingen
Funktion
Anmoder brugerens IP-adresse

Facebook

Marketing / sporing


Anvendelse

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Marketing / sporing

Navn
Udløb
1 ĂĽr
Funktion
Administrere hyppighed for annoncevisning

Diverse

Formül, indtil undersøgelsen


Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formül, indtil undersøgelsen

Navn
sn_global_countdown_last_reset_timestamp
Udløb
Funktion
Navn
_sn_m
Udløb
Funktion
Navn
_sn_a
Udløb
Funktion
Navn
_sn_n
Udløb
Funktion
Navn
bulkSecret
Udløb
Funktion
Navn
dwb_popupbuilder_3200
Udløb
Funktion
Navn
complianz_policy_id
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
complianz_consent_status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
_fbp
Udløb
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Udløb
Funktion
Navn
web_app_url
Udløb
Funktion
Navn
ub_current_user
Udløb
Funktion
Navn
youtube_current_cue
Udløb
Funktion
Navn
current_user
Udløb
Funktion
Navn
google_current_cue
Udløb
Funktion
Navn
API_READY
Udløb
Funktion
Navn
ub_preferred_location
Udløb
Funktion
Navn
cmplz_banner-status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_consented_services
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
storeApiNonce
Udløb
Funktion
Navn
WP_PREFERENCES_USER_7
Udløb
Funktion
Navn
e_kit-elements-defaults
Udløb
Funktion
Navn
ssPanelHeight
Udløb
Funktion
Navn
ssPanelTop
Udløb
Funktion
Navn
ssPanelLeft
Udløb
Funktion
Newsletter