COOKIE POLITIK

N√•r du bes√łger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere v√¶rdi hos de annoncer, der vises p√• siden. Hvis du ikke √łnsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, b√łr du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenst√•ende afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres form√•l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes p√• din computer, mobil el. tilsvarende med form√•let at genkende den, huske indstillinger, udf√łre statistik og m√•lrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du g√łre ved at f√łlge denne vejledning:¬†http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du f√łlger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, s√• vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optr√¶de hyppigere. Du kan samtidig ogs√• risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan f√• adgang til.

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter vores website, s√• indsamler og behandler vi en r√¶kke af s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner p√• hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/unders√łgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved √łvrig brug af services eller k√łb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk f√łlgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p√•. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved k√łb p√• siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i √łvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine k√łb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige eller relevante. Perioden afh√¶nger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvorn√•r informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker p√•, geografisk placering, k√łn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og s√•fremt vi benytter os af tredjeparter. Oplysningerne bliver anvendt til m√•lrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan ogs√• tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til direkte til os. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• mulighed for at tage kontakt til¬†Datatilsynet.
√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til ovenn√¶vnte e-mailadresse.

MailChimp

Anvendelse

Vi bruger MailChimp til mailinglisteabonnementer. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse MailChimp fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Opbevaring
1 måned
Funktion
Gemmer hvilken side der blev bes√łgt f√łrst

Marketing / sporing

Navn
Opbevaring
1 måned
Funktion
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer information til remarketing
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer information til remarketing

Form√•l, indtil unders√łgelsen

Navn
Opbevaring
Funktion

Automattic

Anvendelse

Vi bruger Automattic til webstedsudvikling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Automattic fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

WordPress

Anvendelse

Vi bruger WordPress til webstedsudvikling. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Opbevaring
session
Funktion
Holde brugere logget ind

Elementor

Anvendelse

Vi bruger Elementor til oprettelse af indhold. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Statistik (anonym)

Navn
Opbevaring
vedholdende
Funktion
Gemmer udf√łrte handlinger p√• hjemmesiden

Google Analytics

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistik (anonym)

Navn
Opbevaring
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Opbevaring
1 dag
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

Statistikker

Navn
Opbevaring
1 minut
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

WooCommerce

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshopadministration. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Opbevaring
session
Funktion
Opbevar varer i indk√łbskurv
Navn
Opbevaring
1 dag
Funktion
Opbevar varer i indk√łbskurv
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer udf√łrte handlinger p√• hjemmesiden

Google Maps

Anvendelse

Vi bruger Google Maps til kortvisning. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Maps fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Opbevaring
ingen
Funktion
Anmoder brugerens IP-adresse

Facebook

Anvendelse

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Marketing / sporing

Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Administrere hyppighed for annoncevisning

Diverse

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer unders√łgelse

Form√•l, indtil unders√łgelsen

Navn
sn_global_countdown_last_reset_timestamp
Opbevaring
Funktion
Navn
_sn_m
Opbevaring
Funktion
Navn
_sn_a
Opbevaring
Funktion
Navn
_sn_n
Opbevaring
Funktion
Navn
bulkSecret
Opbevaring
Funktion
Navn
dwb_popupbuilder_3200
Opbevaring
Funktion
Navn
complianz_policy_id
Opbevaring
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Opbevaring
365 dage
Funktion
Navn
complianz_consent_status
Opbevaring
365 dage
Funktion
Navn
_fbp
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Opbevaring
Funktion
Newsletter