Black Week (Nov 23-27) –20%

64° Reykjavik

ANGELIC GIN

Distileret og botteled on sight. Metoder der bliver brugt, er den strikse London ”Dry” gin metode. Altså den mest komplicerede og af højeste kvalitet. Selectionen af botanik som udgør noterne i vores Angelic gin er alt sammen indsamlet fra den islandske natur og derfor uden brug af citrus. Vi lægger os op ad det man indenfor cuisine kalder ”New Nordic”

Man ser ofte, indenfor gin at citrusnoterne ”overdøver” smagen af enebær. Dette skyldes at citusnoter appelerer mere til den uerfarne gin-drikker. Enebær er egentlig en af grund-ingredienserne i alt gin og med fraværet af citrus i Angelica, mener vi den er mere velafbalanceret og helt rigtig i en tid, hvor rigtigt mange bliver mere og mere erfarne.

Noterne i Angelica stammer fra Enebær, Englerod (Angelica), Blåbær, Sortebær, Kommen og Arktisk timian.

Der fremstilles ca. 2000 flasker ved hver produktion og i alt 5000 flasker årligt. Alle flasker er nummereret.

Serviceringsforslag er i en Gin/Tonic pyntet med en skive appelsin og/eller en kvist timian.  

Angelica gin
64° Reykjavik
Angelica gin
DKK 450,-